Calle teki tänään ensiesiintymisensä junioriluokassa Turun kansainvälisessä näyttelyssä. Ihan mukavasti meni, vaikka haukkuminen olikin aika herkässä. Tuomarina oli Jahn Stääv Ruotsista, ja hän sanoi Callesta näin:

"Maskulint huvud. Korrekt bett. Något framskjuter skuldrar. Bra bröstborg. Tillräkligt benstomme. Något lösa armbogar. Bra temperament. Goda rörelser."

Tuloksena oli EH eikä sijoitusta kilpailuluokassa. Calle osallistui lisäksi kasvattajaluokkaan, jossa esiintyivät myös Handskes B-pentueen pojat Hanski, Rokki ja Topi. Kasvattajaryhmä oli ykkönen ja sai KP:n! Hanski suoriutui näyttelystä muutenkin oikein hienosti nappaamalla SERTin! Onnea!

Myös Kumma oli mukana näyttelyssä ja sai hienosti ERI:n ja oli kilpailuluokassa toinen. Siirin ja Kumman isä, Andy (Pihlspetsens Andy Pandy), sai CACIBin ja sen myötä KANS MVA -tittelin! Onnea Tarjalle ja Oilille!

Tässä vähän kuvia näytelmäpäivältä...

365920.jpg

365927.jpg

365930.jpg

Kumma kilpailuluokassa
365936.jpg

Handskes-kasvattajaryhmä
365939.jpg

Näyttelypaikalta ostettiin kotiin tuliaisiksi kiva pehmopallo ja pussillinen siankorvia. Pallo tosin oli ehjä noin tunnin ja sen jälkeen toinen jalka ja tuppo vanua oli irroitettu... ;)
365944.jpg