Vähän on jäänyt blogi kesälomalle, mutta tässä nyt vähän päivitystä ja kuulumisia meidän kesästä. Kesälomat on nyt pidetty ja muutto, jota ollaan jo jonkin aikaa tehty, on jo lähes valmis. Ei tosin kovin kauas muutettu, vaan pysyteltiin ihan tässä Raision rajojen sisäpuolella. Koirat oli aluksi vähän ihmeissään, kun kaikki tavarat oli laatikoissa ja kaikki näytti ihan erilaiselta kuin ennen. Nyt on kuitenkin jo sopeuduttu hyvin uuteen kotiin ja muutama uusi koirakaverikin on löytynyt tästä lähistöltä!

Siirin agilitytreenitkin on palannut kesätauolta ja ensimmäiset harjoitukset menivät yllättävän hyvin. Muutama este tuntui jopa menevän paremmin kuin ennen kesälomaa! Parin viikon päästä on ATT:n seuramestaruuskisat ja saattaapa olla, että käydään siellä vähän kokeilemassa möllirataa...

Viime tiistaina käytiin Haunisissa juoksuttamassa koiria. Mukana oli perusporukan (Siirin, Callen, Inkun ja Kumman) lisäksi gööttivahvistukset Galle (Cimillan Gösta Gigolo) ja Juuli (Cimillan Judit Lady). Näiden gööttien omistaja Sari Pitkänen oli vierailemassa sukulaistensa luona täällä Raisiossa, joten saimme samalla järjestettyä pienen tapaamisen.

Valitettavasti kuvamateriaalia kesän tapahtumista ei ole, koska kamera on rikki, mutta eiköhän asia tästä pikku hiljaa korjaannu.