Täällä meilläpäin on tehty tänään koiravaihto. Calle lähti Inkun kaveriksi hoitamaan pikkulapsia Sarin luo ja me puolestaan otettiin Kumma vaihtoon. Meillä asustelee siis täällä nyt väliaikaisesti kaksi juoksuista narttua ja Calle saa viihdyttää vanhempaa neitiä. Calle on kovin kiinnostunut tyttöjen hajuista, mutta ei se kyllä taida vielä ihan perillä olla siitä, mikä homman nimi on. ;)

Vähän Kumma oli ihmeissään, mutta kyllähän se tänne meille äkkiä kotiutui...heti, kun oli pissannut lattialle. ;) Callen kuulumisia voi ehkä nähdä Inkun ja Kumman blogista.

Ja sitten vielä Siirin silmästä, joka on kyllä jo vanha juttu, mutta kun netti on vähän reistaillut niin siitä sitten vielä. Eli käytiin viime viikolla eläinlääkärillä, kun Siirin silmä oli vähän turvonnut ja punainen ja se arasteli sitä kovasti. Vaiva aiheutui ilmeisesti sen seurauksena, kun Siiri ja Calle kähisivät keskenään ja siinä riekkumisessa Callen tassu taisi osua Siirin silmään tai luomeen. Lääkäri totesi, että pupilli toimii normaalisti ja sarveiskalvon pinta on ehjä. Sidekalvo oli vain ärtynyt ja tulehtunut ja siihen saatiin antibioottitippaa 10 päivän ajaksi. Tällä hetkellä silmä on oikein hyvä ja tippa kuuri jo siis lähes loppu.