Pitkästä aikaa...hengissä siis ollaan kyllä. ;) Mitään kovin erikoista ei ole kesän aikana tapahtunut, ollaan lähinnä pidetty vähän lomaa. Tänään kuitenkin saatiin oikein kunnolla aihetta päivityksiin.

Siiri oli tänään Ypäjällä Pekka Teinin arvosteltavana. Gööttejä oli ilmoitettu 21, mutta pari koiraa taisi olla poissa. Tässä Siirin arvostelu:

"Tyylikäs narttumainen kokonaisuus, sievä narttumainen oikealinjainen pää, hieno eturinta, hyvä lantio, hienot kulmaukset, töpö häntä, mahtava karvapeite, niukka purenta."

Purentaa katsottiin oikein tarkkaan, mutta siitä huolimatta tuloksena mahtavasti AVO ERI 1, PN 1. Näin ollen saatiin myös se kolmas SERTi ja sen seurauksena Siiristä tuli SUOMEN MUOTOVALIO! Wuhuu!! Tämän lisäksi Siiri oli vielä ROP! Ryhmäkehässä ei sijoituttu, mutta olihan siellä ihan kiva käydä. Eikä kyllä oikein tämän saaliin jälkeen harmita, ettei ryhmässä tullut menestystä. ;)


Tässä pari kuvaa Handskes-tytöistä: Kerttu (Handskes Greta Garbo) KP ja VSP-pentu ja Siiri. Onnea Marille perheineen! Ja kiitos Marjalle kuvien ottamisesta ja onnea vielä Mesen näyttelymenestyksestä!

1746679.jpg

1746687.jpg

Otetaan Siiristä jossain vaiheessa sitten vielä yksittäiskuva, kunhan näytelmäprinsessa on taas vähän virkeämmässä kunnossa. ;)