Aloitetaanpa päivittäminen hienosti menneestä eilisestä. Siiri vietti siis eilisen päivän Turussa Metsämäen raviradalla pidetyssä näyttelyssä. Tuula Savolaisen tuomaroimassa kehässä kävi gööttejä viisi.

Tässä Siirin arvostelu:
"2 v 9 kk. Hyvä sukupuolileima ja mittasuhteet. Hyvä nartun pää. Hieman kapea alaleuka. Oikea-asentoiset ja -kokoiset korvat. Tummat silmät. Niukka leikkaava purenta. Lavat ja olkavarret voisi olla viistommat. Hyvä runko. Hyvin kulmautunut takaosa. Hyvä ylälinja. Hyvä raajaluusto. Edestakaisliikkeet leveähköt. Sivuliikkeessä hyvä askelpituus. Hyvä karva."

Ja tuloksena AVO ERI 1 PN1 SERT ROP! Ei siis ollenkaan huono päivä! ;) Jäimme odottelemaan vielä ryhmiä, mutta siellä ei tullut sijoitusta. Hieno kokemus oli kuitenkin päästä käymään isossa kehässä! Nyt sitten vaan metsästämään sitä kolmatta sertiä.


798247.jpg

Tässä VSP (Umanoma Olledolledoff) ja ROP. Onnea vielä Umalle ja Ollelle!
Kuva: Uma Aaltonen
798236.jpg


Heinäkuun puolessa välissä Siiri ja Calle osallistuivat Raisiossa jalostustarkastukseen. Tarkastajina olivat Ewa Sundin ja Karin Jonsted Ruotsista. Siiri oli tyypiltään erittäin hyvä ja jalostukseen hyväksyttävä varauksella. Varauksella hammaspuutoksen vuoksi (ylä P2V, P2O ja P3O). Callen yleisarvosana oli erittäin hyvä tyyppi ja hyväksyttävä jalostukseen.

Pari tarkastuskuvaa: ensimmäisessä tarkastettavana Siiri ja sen jälkeen Calle.

Kuvat: Tiina Karlström
798391.jpg

798396.jpg


Jalostustarkin ja näyttelyn välissä ehdittiin hiukan lomailemaan Sammalniemessä Juupajoella. Tässä muutama kuva siltä reissulta.

798457.jpg

798452.jpg

798456.jpg